17 Νοε 2014

Από την εκδρομή του σχολείου στην Αγία Γη...

Δείτε μερικά ακόμα στιγμιότυπα από την εκδρομή των Εκπαιδευτηρίων "Απόστολος Παύλος" στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων. Σχόλια ευπρόσδεκτα...

16 Νοε 2014

Όταν ένα σχολείο επισκέπτεται την Αγία Γη (β' μέρος)

Όπου κι αν πάμε, εδώ στην Αγία Γη, όλοι χαίρονται με την παρουσία των νέων παιδιών. Σπάνια βλέπεις τέτοια εύλογια... Μερικά ακόμα στιγμιότυπα από την προσκυνηματική εκδρομή των Εκπαιδευτηρίων Απόστολος Παύλος (Ισθμός Κορίνθου), την οποία συνοδεύουν ο π. Τιμόθεος και ο π. Ιουστίνος.

15 Νοε 2014

Όταν ένα σχολείο ταξιδεύει στην Αγία Γη...


Όχι μόνο δεν είναι συνηθισμένο, αλλά είναι μόλις η δεύτερη φορά που ένα σχολείο επισκέπτεται την Αγία Γη των Ιεροσολύμων. Και το ακόμα πιο σπουδαίο είναι πως πρόκειται ξανά για το ίδιο σχολείο. Το 2008 είχαμε ταξιδέψει με τα Εκαπαιδευτήρια Απόστολος Παύλος (που βρίσκονται στον Ισθμό της Κορίνθου) την περίοδο 13-17 Νοεμβρίου. Ήταν η πρώτη φορά που ένα σχολείο έκανε την εκδρομή του στην Αγία Γη. Έξι χρόνια αργότερα, με το ίδιο σχολείο βρεθήκαμε ξανά εδώ, στα Ιεροσόλυμα... Ακριβώς ίδιες ημερομηνίες, μόνο που αυτή τη φορά είναι άλλα παιδιά...  Μία ομάδα με 25 μαθητές, μερικούς καθηγητές και κάποιους γονείς φτάσαμε εδώ το μεσημέρι της Πέμπτης.
Ήδη έχουμε κάνει πάρα πολλά με άνεση και ασφάλεια! Χωρίς ενόχληση ή πρόβλημα. Δείτε κάποιες φωτογραφίες από την εκδρομή μας: