21 Οκτ 2012

Πως μπορεί κάποιος να γίνει μέλος στο Travelogue Club


Μέλος μπορεί να γίνει άμεσα και δωρεάν όποιος κατά το παρελθόν έχει ταξιδέψει μαζί μας στην Αγία Γη περισσότερες από ΔΥΟ φορές (με το γραφείο μας δηλαδή, το Travelogue travel & tourism).
Αν κάποιος έχει ταξιδέψει μαζί μας ΜΙΑ μόνο φορά, και πάλι μπορεί να γίνει μέλος, αλλά υπάρχει κόστος εφάπαξ εγγραφής 20 ευρώ. Αν πάλι κάποιος θέλει να εγγραφεί, αλλά δεν έχει ταξιδέψει ποτέ μαζί μας στο παρελθόν, μπορεί να γίνει μέλος με κόστος εφάπαξ εγγραφής 30 ευρώ. Θα πρέπει μαζί με το mail εγγραφής που θα μας στείλετε να σημειώσετε τις ακριβείς ημερομηνίες που ταξιδέψαμε μαζί στην Αγία Γη, καθώς και την ενορία, μοναστήρι ή άλλο φορέα που είχε διοργανώσει την εκδρομή. Αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας θα σας ενημερώσουμε με ένα mail ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις εγγραφής, θα σας ζητήσουμε να τακτοποιήσετε το κόστος εγγραφής (αν φυσικά υπάρχει ανάλογο κόστος) και θα σας κάνουμε δώρο τα πρώτα σας «μίλια», δηλαδή 100 μιλιά για κάθε ταξίδι που στο παρελθόν είχατε κάνει μαζί μας. Να σημειώσουμε πως από την ώρα που θα εγγραφείτε και μετά για κάθε ταξίδι που θα κάνετε μαζί μας θα συγκεντρώνετε «μίλια» (από 100 μέχρι 1000 τη φορά). Για τα προηγούμενα όμως ταξίδια σας θα σας χαρίσουμε 100 «μίλια» για κάθε ταξίδι άσχετα με την περίοδο που πραγματοποιήθηκε.

Στις ειδικές εκδρομές που θα απευθύνονται μόνο στα μέλη, θα σας ενημερώνουμε άμεσα για το δικαίωμα συμμετοχής σας. Στις εκδρομές αυτές θα μπορούν να συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη, αφού το κόστος συμμετοχής θα είναι η ανταμοιβή μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Κάθε μέλος θα μπορεί να φέρει μαζί του ένα επιπλέον άτομο, που δεν είναι μέλος,  στην αποκλειστικά για μέλη εκδρομή (το επιπλέον άτομο θα καταβάλει 30 ευρώ επιπλέον του κόστους της εκδρομής). Η πρώτη εκδρομή θα γίνει σε 3 μήνες από τώρα, οπότε βιαστείτε και ξεκινήστε την διαδικασία της εγγραφής σήμερα κιόλας.

Τι πρέπει να κάνετε για την εγγραφή: Στείλτε μας ένα mail με τα εξής στοιχεία: Επώνυμο, Όνομα, Ημ. Γέννησης, Αρ, Διαβατηρίου, Πλήρη Διεύθυνση Κατοικίας, Τηλέφωνα (σταθερό και κινητό) και ένα e-mail για την επικοινωνία μας. Επίσης θα χρειαστεί να μας γράψετε τις πληροφορίες για τις εκδρομές που είχατε ακολουθήσει στο παρελθόν (χρειάζεται πλήρης και ακριβής ημερομηνία και το όνομα της ενορίας, μονής, συλλόγου ή φορέα που είχε προετοιμάσει την εκδρομή αυτή με το γραφείο μας). Στο επόμενο βήμα θα σας ζητήσουμε να μας στείλετε με e-mail την πρώτη σελίδα του διαβατηρίου σας (εκεί όπου υπάρχου τα στοιχεία και η φωτογραφία σας) και μέσα σε λίγες μέρες θα λάβετε την κάρτα μέλους και θα ξεκινήσετε την συμμετοχή σας στο πρόγραμμά μας.

Προσοχή: στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν ΜΟΝΟ ενήλικες. Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, μπορούν να γίνουν μέλη ΜΟΝΟ με την έγγραφη άδεια του κηδεμόνα τους και κατόπιν της πλήρους αποδοχής του ιδίου για τους όρους του προγράμματος.

Το πρόγραμμα είναι προσωπικό και δεν μπορούν τα προνόμια που απορρέουν από αυτό να μεταβιβαστούν σε τρίτους. Όλα τα στοιχεία σας θα τηρούνται σε ΜΗ ηλεκτρονική βάση δεδομένων και έτσι δεν θα μπορούν να διακινηθούν μέσω διαδικτύου. Επίσης τα στοιχεία σας θα παραμείνουν αποκλειστικά και μόνο στο μη ηλεκτρονικό μας αρχείο για τη χρήση του προγράμματος και δεν θα μεταβιβαστούν σε κανέναν τρίτο για εμπορικούς, διαφημιστικούς ή άλλους λόγους. Τα προνόμια του προγράμματος δεν ανταλλάσσονται σε χρήματα ή άλλο είδος.

Ελάτε μαζί μας στο Travelogue Club, στην ομάδα των οδοιπόρων της Αγίας Γης. Εμείς ανταμείβουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας με το πρόγραμμα προνομίων. Σύντομα θα αναρτήσουμε και άλλες λεπτομέρειες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ο πρώτος που θα εγγραφεί (θα ισχύσει ο χρόνος αποστολής του e-mail όπως θα καταγραφεί στο μήνυμά του) θα κερδίσει αυτομάτως επιπλέον 1000 «μίλια». Τα ίδια επιπλέον «μίλια» θα κερδίσει και ο 100ος που θα εγγραφεί. ΟΙ πρώτοι 10 που θα εγγραφούν (πλην του 1ου) θα κερδίσουν 200 «μίλια» ο καθένας και οι επόμενοι 20 από 100 «μίλια».

Τα πρόγραμμά μας λοιπόν τρέχει ήδη και τα μίλια σας περιμένουν. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας περιμένουμε!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: