21 Οκτ 2012

Travelogue Club με δυο λόγια


Για να γίνει κάποιος μέλος χρειάζεται απλώς να εγγραφεί στο πρόγραμμα. Οι εγγραφές γίνονται ΜΟΝΟ μέσω διαδικτύου, οπότε όσοι δεν χειρίζονται το μέσο αυτό θα πρέπει να ζητήσουν βοήθεια από κάποιον τρίτο. Η εγγραφή στο Travelogue Club προϋποθέτει την αποδοχή των όρων, δεν έχει ημερομηνία λήξης και δεν χρειάζεται ανανέωση. Ο τρόπος είναι απλός:


Θα πρέπει να μας στείλετε ένα e-mail με όλα τα στοιχεία σας μαζί με τα στοιχεία διαβατηρίου σας στο info@travelogue.gr Λίγες μέρες μετά θα λάβετε ταχυδρομικά στη διεύθυνσή σας την κάρτα σας, η οποία δεν είναι «ηλεκτρονική» ούτε «έξυπνη» ή «ψηφιακή». Πρόκειται για μία απλή κάρτα μέλους με τον αριθμό σας και τα στοιχεία σας. Επίσης θα λάβετε και έντυπο υλικό με τις πληροφορίες του προγράμματος Travelogue Club.

Κάθε φορά που θα ταξιδεύετε μαζί μας θα προσθέτουμε στο λογαριασμό σας (δηλαδή στο αρχείο μας) έναν αριθμό από 100 μέχρι 1000 μίλια ανά ταξίδι (αναλόγως με τον προορισμό, τη διάρκεια και την περίοδο που γίνεται το ταξίδι). Ανάλογα με τον αριθμό μιλίων που συγκεντρώνετε θα κερδίζετε έκπτωση σε μελλοντικό ταξίδι (αναλυτικά οι όροι στα έντυπα που θα σταλούν σε όσους εγγραφούν). Δύο φορές το χρόνο θα γίνονται ειδικές εκδρομές μόνο για τα μέλη με τιμές ασυναγώνιστες και προγράμματα ειδικά επεξεργασμένα.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή!
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ για τη διαδικασία εγγραφής που θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: