29 Ιαν 2011

Πρόγραμμα νέας εκδρομής στην Αγία Γη (17 - 22 Μαρτίου 2011)

Δυστυχώς λόγω ενός τεχνικού προβλήματος δεν μπορούμε να αναρτήσουμε βίντεο από το τελευταίο μας ταξίδι στην Αγία Γη. Στις επόμενες μέρες όμως θα αναρτήσουμε φωτογραφίες από αυτό το ταξίδι. Επειδή το ενδιαφέρον του κόσμου υπήρξε πολύ μεγάλο για τις εκδρομές μας στην Αγία Γη, διοργανώνουμε μία ακόμα από τις 17 έως τις 22 Μαρτίου 2011.

18 Ιαν 2011

οι πρώτες μέρες της εκδρομής μας...

Πόσο άβολα νιώθει κάποιος όταν η σύγχρονη τεχνολογία τον προδίδει… Και πόσο πιο άβολα μπορεί να νιώσεις όταν εκτός από την τεχνολογία σε βασανίζει και μία ίωση… Από τις 13 του μήνα ξεκίνησε η εκδρομή μας αλλά εμείς σήμερα καταφέραμε να αναρτήσουμε πληροφορίες, μολονότι ακόμα η ταλαιπωρημένη φωνή δεν έχει αποκατασταθεί και ο κλειστός λαιμός εξακολουθεί να πονάει… Ας είναι όμως! Είναι πιο σημαντικό το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ τέτοιες μέρες.

13 Ιαν 2011

Η εκδρομή μας ξεκινάει...

Σε λίγες ώρες με τη βοήθεια του Θεού ξεκινάμε την προσκυνηματική μας εκδρομή στην Αγία Γη. Μία ομάδα 40 ατόμων από διάφορες περιοχές της Αττικής, τη Ζάκυνθο, την Κόρινθο και την Θεσσαλονίκη θα βρεθούμε για δύο μέρες αρχικά στο Σινά και στη συνέχεια στην Ιερουσαλήμ.
Τις επόμενες μέρες θα μπορείτε να διαβάζετε εδώ πληροφορίες από την εκδρομή μας αυτή και να βλέπετε φωτογραφίες και σύντομα βίντεο από τις επισκέψεις μας στα διάφορα προσκυνήματα.
Αν σας ενδιαφέρει υπάρχουν ακόμα θέσεις στην επόμενη εκδρομή μας που προετοιμάζεται για τα τέλη Φεβρουαρίου. Δηλώστε συμμετοχή άμεσα. Το πρόγραμμα υπάρχει στην προηγούμενη ανάρτησή μας.